FANDOM


For the Structure Deck, see [[Structure Deck: Pendulum Evolution]].
Pendulum Evolution
ペンデュラム・エボリューション
Back-EN
Japan-flag Romaji Pendyuramu Eboryūshon
Creator 0123456789 The Great
Card type Spell Card Spell
Property Continuous Continuous
Lore
(This card is always treated as "Pendulumgraph" card.)
Cards in your leftmost and rightmost Spell & Trap Zone cannot be targeted, or destroyed, by your opponent's effect. During your Main Phase 2 OR if you cannot conduct battle phase this turn, if you have 2 cards in your Pendulum Zones, and 5 or more Pendulum Monster face-up in your Extra Deck: You can Special Summon 1 Fusion, Synchro, Xyz or Link monster from your Extra Deck, using face-up Pendulum monster in your Extra Deck as material. (This is treated as Fusion, Synchro, Xyz or Link summon). Then, if you Summoned an Xyz monster this way, attach 1 of those material to the summoned monster. You can only use this effect of this card name once per turn.
Japanese lore
このカードはルール上「ペンデュラムグラフ」カードとしても扱う。このカード名の②の効果は1ターンに1度しか使用できない。①:自分の左端と右端の魔法・罠ゾーンのカードは相手の効果の対象にならず、相手の効果では破壊されない。②:自分のMPh2中、または自分がBPhを行えないターン中、自分のPゾーンにカードが2枚存在し、自分のEXデッキに表側表示のPモンスターが5体以上の場合にこの効果を発動できる。自分のEXデッキの融合・S・X・リンクモンスターのいずれか1体を選んで、そのモンスターカードによって決められた素材をEXデッキの表側表示のPモンスターの中から選んで墓地へ送り、その融合・S・X・リンクモンスターを、融合・S・X・リンク召喚扱いとしてEXデッキから特殊召喚する。その後、Xモンスターを召喚した場合、素材としたモンスター1体を選び、そのモンスターの下に重ねてX素材とする。
Sets DMCP
GalleryRulingsErrataArtworksTipsTriviaAppearancesNamesLores



In other languages
Greek Εξέλιξη του Εκκρεμούς
(Αυτή η κάρτα αντιμετωπίζεται πάντα ως κάρτα "Εκκρεμόγραμμα".)
Κάρτες στις πιο αριστερές και πιο δεξιές σας ζώνες Μαγικών Καρτών & Καρτών Παγίδων δεν μπορούν να επιλεχθούν ή να καταστραφούν από τις ειδικές ικανότητες του αντιπάλου. Κατά τη διάρκεια της δικής σας Κύριας Φάσης 2 Ή αν δεν μπορείτε να διεξάγετε τη Φάση Μάχης αυτόν το γύρο, αν έχετε 2 κάρτες στις Ζώνες Εκκρεμούς, και 5 ή περισσότερα Τέρατα Εκκρεμούς πάνω στην Έξτρα Τράπουλα: Μπορείτε να καλέσετε 1 Τέρας Ένωσης, Συγχρονισμένο Τέρας, Τέρας Xyz ή Τέρας Σύνδεσης από την Έξτρα Τράπουλα, χρησιμοποιώντας Τέρατα Εκκρεμούς πάνω στην Έξτρα Τράπουλα σαν υλικά. (Αυτό αντιμετωπίζεται σαν Κάλεσμα Ένωσης, Συγχρονισμένο Κάλεσμα, Κάλεσμα Xyz ή Κάλεσμα Σύνδεσης.) Έπειτα, αν Καλέσατε ένα Τέρας Xyz κατά αυτό τον τρόπο, συνδέστε 1 από αυτά τα υλικά στο Καλεσμένο τέρας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτή την ειδική ικανότητα του "Εξέλιξη του Εκκρεμούς" μόνο μία φορά στο γύρο.
Thai เพนดูลั่ม เอโวลูชั่น
การ์ดนี้จะนับว่าเป็นการ์ด "เพนดูลั่มกราฟ". ความสามารถที่ ② ของการ์ดชื่อนี้ เราสามารถใช้ได้เทิร์นละ 1 ครั้งเท่านั้น. ① การ์ดในโซนเวทย์มนตร์/กับดัก ช่องซ้ายสุดและขวาสุดของเรา จะไม่เป็นเป้าหมายหรือถูกทำลายโดยความสามารถของการ์ดคู่แข่ง. ② ในช่วงเมนเฟส 2 หรือในเทิร์นที่เราเข้าแบทเทิ่ลเฟสไม่ได้, หากเรามีการ์ดในเพนดูลั่มโซน 2 ใบ และมีมอนสเตอร์เพนดูลั่มที่หงายหน้าอยู่ในเอ็กซตร้าเด็ค 5 ตัวขึ้นไป (สามารถ): อัญเชิญแบบพิเศษมอนสเตอร์ฟิวชั่น, ซิงโคร, เอ็กซีส หรือ ลิ้งค์ อย่างใดอย่างหนึ่ง 1 ตัว จากเอ็กซตร้าเด็ค, โดยส่งวัตถุดิบจากมอนสเตอร์เพนดูลั่มที่หงายหน้าอยู่ในเอ็กซตร้าเด็คลงสุสาน. (การอัญเชิญนี้ จะนับว่าเป็นการอัญเชิญฟิวชั่น, ซิงโคร, เอ็กซีส หรือ ลิ้งค์). จากนั้น, หากเราอัญเชิญมอนสเตอร์เอ็กซีส, เลือกมอนสเตอร์ที่ถูกใช้เป็นวัตถุดิบ 1 ตัว มาสอดไว้เป็นวัตถุดิบ.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.